Home Karštieji patiekalai

Kategorija: Karštieji patiekalai

Įrašas

Svogūnų bokšteliai

Jums prireiks: 500g virtos mėsos, Stiklinė grietinės, 2 dideli svogūnai, keli mažesni, 50g sviesto, 1 kiaušinis, Mėsos prieskoniai. Veiksmai: Nuvalius svogūnus , nupjauti viršūnes. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to juos suskirstyti į vis... Plačiau

Įrašas

Kepenėlės su sojų padažu

Jums prireiks: 300 g kepenėlių, 1 stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens, ½ stiklinės žaliųjų žirnelių, aliejaus kepimui, truputis miltų, sojų padažo, 1-2 švieži mandarinai, druskos, raudonųjų maltų pipirų. Veiksmai: Ryžius išvirkite. Žirnelius patroškinkite ir... Plačiau

Įrašas

Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais

Jums prireiks: 300 g virtos mėsos, 2 ankštiniai pipirai, 4 pomidorai, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, krapų. Veiksmai: Mėsą, pipirus, pomidorus supjaustyti. Sukapoti svogūną ir juo apibarstyti mėsą.... Plačiau

Įrašas

Virta mėsa su grybais ir agurkais

Jums prireiks: 300 g virtos jautienos, 150 g grybų, 3 marinuoti agurkai, svogūnas, petražolių lapelių, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai acto, druskos, cukraus, 0,5 šaukštelio garstyčių. Veiksmai: Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti supjaustytus grybus, agurkus, ... Plačiau

Įrašas

Kepti pomidorai

Jums prireiks: 250 g pomidorų, 20 g sviesto, 4 g druskos, truputis pipirų. Veiksmai: Pomidorus parpjaukite skersai pusiau, pabarstykite druska, pipirais ir dėkite į įkaitintą keptuvę, pakepinkite. Paskui apverskite pridėkite sviesto ir iškepkite pilnai. Po apvertimo galite... Plačiau

Įrašas

Nugarinės kepsnys su serbentais

Jums prireiks: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Veiksmai: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti aliejumi, apibarstyti prieskoniais ir... Plačiau

Įrašas

Veršienos kepsnys su daržovėmis

Jums prireiks: Produktai 4 porcijoms:  7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Veiksmai: 1. Keptuvę įkaitiname iki 220 oC.... Plačiau

Įrašas

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

Jums prireiks: Produktai 4 porcijoms:  800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliuminio folijos Veiksmai: 1. Mėsa iš visų... Plačiau